• Hakkımızda
  • Gizlilik Politikası
  • İletişim
Haber Oran
  • ANA SAYFA
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Hukuk
    • Hukuk Haberleri
    • Hukuk Sözlüğü
  • Köşe Yazıları
    • Avukatın Günlüğü
    • H.Erdal DEMİR
    • Ekonomik Bakış
    • GÖKYÜZÜ PUSULASI – ASTROLOJİK ÖNGÖRÜLER
  • Sağlık
  • Sanat
  • Soru-Cevap
  • Spor
  • Teknoloji
  • Yayın Akışları
Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
  • ANA SAYFA
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Hukuk
    • Hukuk Haberleri
    • Hukuk Sözlüğü
  • Köşe Yazıları
    • Avukatın Günlüğü
    • H.Erdal DEMİR
    • Ekonomik Bakış
    • GÖKYÜZÜ PUSULASI – ASTROLOJİK ÖNGÖRÜLER
  • Sağlık
  • Sanat
  • Soru-Cevap
  • Spor
  • Teknoloji
  • Yayın Akışları
Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
Haber Oran
Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
Ana Sayfa Gündem

‘Bahçeli ve Barzani Omuz Omuza Evet Halayı Çekiyor’

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi, Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesud Barzani'nin bağımsızlık referandumu açıklaması üzerinden eleştirdi. Devlet Bahçeli ve Barzani'nin birlikte 'evet halayı' çektiğini söyleyen Milletvekili Özel, 'AKP bugün ikili referandum halayı çekmektedir. Bir elinde Devlet Bahçeli, bir elinde Barzani vardır. Aradan AKP çekilse bunlar omuz omuza 'evet' halayı çekiyorlar" dedi.

2 Nisan 2017
in Gündem
0
0
PAYLAŞIM
1
GÖRÜNTÜLENME
Facebook'ta PaylaşTwitter'da Paylaş

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, partisinin Manisa’daki Şehzadeler İlçe Başkanlığı’nda basın açıklaması düzenledi. Basın açıklamasına CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Semih Balaban ve partililer katıldı. 16 Nisan’daki anayasa referandumuna yönelik açıklamalarda bulunan Milletvekili Özgür Özel, ‘hayır’ oyu kullanacakların üzerinde baskı olduğunu savundu.

‘OYUNU KULLAN, TAKİBİNİ BİZE BIRAK’

Anketlerin hala bıçak sırtı olduğunu öne süren CHP’li Özel, şöyle konuştu:

“Açılacak son zarfa iş kalırsa bunda şaşırmayız. Burada görev hepimize düşüyor. Ben buradan tüm kararsızları, tüm kaygılıları, tüm karamsarları tüm korkanlar korkmakta haklıdır. Korkanlar değil korkutanlar utansın. Ama bunun bir hesaplaşması var. Perde çekilecek, pusulayla mühürle baş başa kalınacak. Hayır diyene ‘terörist’ diyene, onu işiyle, aşıyla tehdit edene karşı cevap sandık mühründe ‘hayır’a basılarak verilecek. Oyları korumakla ilgili, sandıkları takip etmekle ilgili, bilgisayar üzerinde takip etmekle ilgili her türlü tedbir alınmıştır. Sen oyunu korkmadan kullan, gerisini bize bırak. Biz o oya sahip çıkmasını, senin ‘hayır’ını tabelaya yazdırmasını biliyoruz. Buna da söz veriyoruz.”

‘BARZANİ BAHÇELİ’NİN ‘EVET’ ARKADAŞIDIR, ‘EVET’ YOLDAŞIDIR”

CHP’li Özel, MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi de Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Mesud Barzani üzerinden eleştirdi. Özel şöyle konuştu:

“Devlet Bahçeli’nin tavrı ve Barzani’nin tavrı gerçekten şaşırtıcıdır. Barzani, Devlet Bahçeli’nin ‘evet’ arkadaşıdır, ‘evet’ yoldaşıdır. AKP bugün ikili referandum halayı çekmektedir. Bir elinde Devlet Bahçeli, bir elinde Barzani vardır. Aradan AKP çekilse bunlar omuz omuza ‘evet’ halayı çekiyorlar. Bir elinde Bahçeli, bir elinde Barzani halay çeken AKP’nin oyununu gören hayırcılara selam olsun. Bu oyunu görmeyen, görmezden gelen, evet halayına neden dahil olduğu bilinmeyen Devlet Bahçeli’ye de, bu vatandaşa ne cevap verecek onu düşünmek kalsın.” (DHA)

Etiket: akpanayasabaşkanlık sistemichpdevlet bahçeliırak bölgesel kürt yönetimikürdistanmesud barzanimhpözgür özelreferandumseçim
  • Popüler
  • Yorumlar
  • En Yeni

Yarısı doldurulmuş bir bardağın ne kadarı boştur?

23 Mayıs 2020

ODTÜ’de okuyorum diyen biri nerede okuyor olabilir?

15 Aralık 2019

Bugs Bunny’nin rakiplerinden kırmızı saç, sakal ve bıyıklara sahip, çabuk sinirlenen, maden arayıcısı, haydut ve kovboyun adı nedir?

20 Şubat 2017

Daireye üst kattan veya çatıdan su sızarsa, ya da yağmur suyu basarsa ne yapılmalıdır?

27 Eylül 2018

Mirasçılık Belgesi almak için mirasçı olmaya gerek yok!

0

Brezilyalı Futbol Efsanesi Pele Hayatını Kaybetti

0

2023 Yılı Asgari Ücret 8500 TL Oldu

0

Volvo Yedek Parça Ankara İçinde Nereden Alınır?

0

DİKİZ AYNASINA BAKMA!

31 Ağustos 2026

MİLLİYETÇİLİK: AİDİYETİN ASİL HÂLİ Mİ, ÜSTÜNLÜK İDDİASININ KILIFI MI?

30 Ağustos 2026

Kutsal Değerlerin Gölgesinde Güç, İstismar ve Hukuk

16 Ağustos 2026

NATO’da Silahsızlanma ve Rusya’nın da Dahil Olduğu Yeni Bir Güvenlik Mimarisi Mümkün mü?

18 Temmuz 2026
Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
  • ANA SAYFA
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Hukuk
    • Hukuk Haberleri
    • Hukuk Sözlüğü
  • Köşe Yazıları
    • Avukatın Günlüğü
    • H.Erdal DEMİR
    • Ekonomik Bakış
    • GÖKYÜZÜ PUSULASI – ASTROLOJİK ÖNGÖRÜLER
  • Sağlık
  • Sanat
  • Soru-Cevap
  • Spor
  • Teknoloji
  • Yayın Akışları

© 2026 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.