Geçtiğimiz haftalarda yapılan teknoloji fuarında birçok teknoloji şirketi yeni telefon ve ürünlerini tanıttılar. Bu aşamada en çok merak edilen konulardan birisi LG’nin G4 modeli oldu. Tanıtılmadan önce telefonun Note şeklinde olacağı belirtiliyordu. Yani bir kalem ile birlikte büyük bir ekrana sahip olacağı belirtiliyordu. Beklenen oldu ve telefon oldukça büyük bir ekrana sahip oldu fakat bir kalem ile gelmedi. Bunun yerine çok daha değişik bir özellik ile geldi.
Telefonun alt gövdesini isteğinize göre çıkartma özgürlüğüne sahipsiniz. Örnek vermek gerekirse arkadaşlarınıza ile bir tatil köyüne gittiniz. Burada profesyonel olarak video çekimi yapabiliyorsunuz. Bunu yapmak için telefonun alt tarafında çıkarabilir olan yeri çıkarıyor ve daha güçlü bir donanım size gereken ekipmanları telefonunuza takıyorsunuz. Bu aşamada sadece video çekimlerinde değil her alanda telefonun çıkarılabilir tarafınıza değiştirebilirsiniz. Tam anlamıyla tak ve çalıştır gibi olan ileri teknoloji akıllı telefonun piyasadaki ilerleyişi merak ediliyor.
Tak çıkar LG G5 piyasaya giriş yapacak dedik ama aslında kısa süre önce giriş yaptı ve her alanda kendisini göstermeye devam ediyor. Fakat telefonun bu yıl satış oranları diğer şirketler ve teknolojiyi takip edenler tarafından merak ediliyor.