• Hakkımızda
  • Gizlilik Politikası
  • İletişim
Haber Oran
  • ANA SAYFA
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Hukuk
    • Hukuk Haberleri
    • Hukuk Sözlüğü
  • Köşe Yazıları
    • Avukatın Günlüğü
    • H.Erdal DEMİR
    • Ekonomik Bakış
    • GÖKYÜZÜ PUSULASI – ASTROLOJİK ÖNGÖRÜLER
  • Sağlık
  • Sanat
  • Soru-Cevap
  • Spor
  • Teknoloji
  • Yayın Akışları
Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
  • ANA SAYFA
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Hukuk
    • Hukuk Haberleri
    • Hukuk Sözlüğü
  • Köşe Yazıları
    • Avukatın Günlüğü
    • H.Erdal DEMİR
    • Ekonomik Bakış
    • GÖKYÜZÜ PUSULASI – ASTROLOJİK ÖNGÖRÜLER
  • Sağlık
  • Sanat
  • Soru-Cevap
  • Spor
  • Teknoloji
  • Yayın Akışları
Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
Haber Oran
Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
Ana Sayfa Siyaset

Bahçeli’den Çarpıcı Açıklamalar

Partisinin TBMM grup toplantısında konuşan MHP Lideri Bahçeli, kavgaların günden güne büyüdüğü ana muhalefet partisi CHP için çarpıcı ifadeler kullandı.

9 Mayıs 2017
in Siyaset
0
0
PAYLAŞIM
2
GÖRÜNTÜLENME
Facebook'ta PaylaşTwitter'da Paylaş

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti meclis grubunda konuştu. Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şöyle:

MHP KİMSEYE TESLİM OLMAYACAKTIR

MHP elinde hançerle dolaşan siyasi çürümüşlere teslim olmayacaktır. Tamamladığımız ilçe kongrelerimizi müteakiben 21 Mayıs 2017 Pazar günü 41 ilimizde aynı anda kongrelerimizi coşkuyla yapacağız.

Bunu ısrarla görmek istemeyenleri ise yok farz edeceğiz. 16 Nisan’dan sonra olmayan ganimet için kuyruğa girenler düne kadar aleyhimizde faal halde çalışıyorlardı. Siyaseti makam hastalıklarının tedavisi için araç görenler çevremizde tuzak kuruyorlardı. Fitne fesat dümenini karıştırmaktan zevk alıyorlardı.

MHP’yi  hedef alan çok ortaklı saldırı ve operasyonun kumanda merkezinde yangın çıkmıştır. Karanlık senaryolar muhattaplarına dönmüştür.

CHP KAOSUN DİBİNDEDİR

CHP kaosun dibinde, anlaşmazlıkların girdabındadır. Bugün ‘oyun var’ diye sızlananlar, dün bize karşı oynanan oyunlarda figüranlık rolüne bürünmekten utanmamışlardı. CHP’nin yanında hizalanan diğerler ise dağılmış, vurgun yemiş haldedir. MHP’nin varlığını kafeslemek, ülkülerini kötülemek için her yolu deneyen gafillere oksijen çadırı görevi gören CHP, sonunda kazdığı kuyuya düşmekten kurtulamamıştır.

Elbette CHP’de yaşananlar bizim doğrudan ilgi sahamız içinde değildir. Ancak bir hakkı teslim, bir doğruyu tespit amacıyla lafımızı esirgemeyeceğiz. 16 Nisan’dan hemen sonra yeni bir parti kurma konusunda mekik dokuyan, zemin yoklayan, hava koklayan, maksatlı ziyaretlerle iş birliği kanalları açmaya yeltenenler hayal aleminden hala çıkamayan siyasi mağluplardır. Türk milleti 16 Nisan’da herkese yerini göstermiş, dersini vermiştir. Türkiye yeni bir hükümet sistemine geçmiştir. Bu demokratik sonucu hazım ve sindirim güçlükleri çekenlerin hayır iradesini siyasileştirip bir alanda toplama emelleri olmayacak duaya amin demekle eşdeğerdir.

MHP siyasetteki kıpırdamaların, beklenti ve ittifak arayışlarının sonu olmayan bir macera olduğuna inanıyor. Biz kirli ve ucuz siyasetin batağına sağlanmadık. Sonra da saplanmayacağız.

İDAM CEZASI TOPLUMSAL BİR TALEPTİR

AB, Türkiye’ye şaşı bakışını, sorunlu tavrını muhafaza etmektedir. Adeta Hristiyan kulübü gibi hareket etmekte bir sakınca görmemektedir. AB’nin FETÖ’ye ve PKK’ya yaklaşımı son derece tutarsız ve rahatsız edicidir. Türkiye’nin AB macerası anlam ve bağlayıcılığını çoktan kaybetmiştir. Özellikle siyasi denetimn kararı sonrası AB’nin inandırıcılığı yok denecek kadar azalmıştır.

Bazı AB ülkeleri, idam cezası ile igili olası bir referanduma izin vermeyeceklerini açıkladılar. Peki terör örgütlerine destek vermek Avrupa değerlerinin bir parşası mıdır. PKK ve FETÖ’cülerin elinden tutmak AB değerlerinin neresinde yazılıdır. Tekrar ediyorum ve bir kez daha kararlığımı açıklıyorum. İdam cezasının getirilmesi hususunda MHP bütün gücüyle vardır ve burdadır; bu bahsin kapanmasını acilen beklemektedir. Vatan hainlerine cezaysa ceza, idamsa idam. İşte er meydanı işte Türkiye Büyük Millet Meclisi.

İdam cezası toplumsal bir talep midir, evet. Adalet ve Kalkınma Partisi destek midir, evet. Cumhurbaşkanı önüne gelirse onaylayacağını söylemiş midir, evet. O halde, durmayalım, alttan almayalım, gecikmeyelim, Türkiye’nin kendi göbek bağını nasıl keseceğini herkese gösterelim.”

MUHARREM İNCE’YE YANIT

Devlet Bahçeli, CHP’li Muharrem İnce’nin 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimleri için “İkinci bir Ekmeleddin İhsanoğlu vakasına izin vermeyiz” sözlerine de  cevap verdi. Bahçeli konuyla ilgili: “Muharrem İnce Bey ayrıntılı bir değerlendirmeyle konuşma yapmıyor. Siyaseti kendi çıkarları doğrultusunda istismar ediyor.Ekmeleddin Bey şu an partimizin milletvekilidir. Nasıl aday olduğu da herkes tarafından özellikle CHP’liler tarafından bilinir. Önce genel başkanlarına sorsun sonra açıklama yapsın Muharrem ince Bey. Biraz da ince davransın.” dedi. 

Etiket: 9 mayısaçıklamadevlet bahçeliekmeleddin ihsanoğlumuharrem inceson dakika
  • Popüler
  • Yorumlar
  • En Yeni

Yarısı doldurulmuş bir bardağın ne kadarı boştur?

23 Mayıs 2020

ODTÜ’de okuyorum diyen biri nerede okuyor olabilir?

15 Aralık 2019

Bugs Bunny’nin rakiplerinden kırmızı saç, sakal ve bıyıklara sahip, çabuk sinirlenen, maden arayıcısı, haydut ve kovboyun adı nedir?

20 Şubat 2017

Daireye üst kattan veya çatıdan su sızarsa, ya da yağmur suyu basarsa ne yapılmalıdır?

27 Eylül 2018

Mirasçılık Belgesi almak için mirasçı olmaya gerek yok!

0

Brezilyalı Futbol Efsanesi Pele Hayatını Kaybetti

0

2023 Yılı Asgari Ücret 8500 TL Oldu

0

Volvo Yedek Parça Ankara İçinde Nereden Alınır?

0

Cumhuriyet 103 Yaşında: Ciddiyet mi, Aydınlanma mı?

21 Ekim 2026

Devlet Yönetiminde “Bizden” Değil, Hukuk ve Liyakat Esas Olmalıdır

9 Ekim 2026

Borsa Kumar Değildir; Ancak Bunun Şartı Gerçek, Şeffaf ve Denetlenebilir Bir Piyasadır

2 Ekim 2026

Umut Vermek mi, Gerçeği Söylemek mi? Hukukta Dürüstlük, Güven ve Vicdan

30 Eylül 2026
Sonuç yok
Tüm sonuçları gör
  • ANA SAYFA
  • Dünya
  • Eğitim
  • Ekonomi
  • Hukuk
    • Hukuk Haberleri
    • Hukuk Sözlüğü
  • Köşe Yazıları
    • Avukatın Günlüğü
    • H.Erdal DEMİR
    • Ekonomik Bakış
    • GÖKYÜZÜ PUSULASI – ASTROLOJİK ÖNGÖRÜLER
  • Sağlık
  • Sanat
  • Soru-Cevap
  • Spor
  • Teknoloji
  • Yayın Akışları

© 2026 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.