Apple bu tür yerlerde mağaza açmayı ve hiç olmamış bir şeyi yapmayı seviyor. Hindistan’da bir mağaza açmaya hazırlanan Apple, bu alanda çalışmalarını bütün hızıyla devam ettiriyor. Boomberg’in yaptığı habere göre ilgililer ile görüşmeye hazırlanan Apple yetkilileri var. Hindistan halkı artık sıra dışı Apple mağazalarından ürün alabilecekler. Bir aralar ülkemizde mağaza açma olasılığını neredeyse 1000 üzerinden sıfır olarak yorumlayan uzmanların görüşleri çöpe atıldı. Çünkü şuan Apple kulislere göre üçüncü mağazasını açmaya hazırlanıyor. Bu alanda çalışmaların yapıldığı biliniyor. Türkiye Apple yetkilileri beklenildiği gibi yapılmamışı yapmayı seviyor. Bu yüzden inşaatın ilk kısmında yer almayı istiyor ve mağazasını istediği gibi tasarlamayı istiyor.
Bu yüzden yeni AVM projelerinde sürekli olarak merak ettiğimiz konu Apple burada mağaza açar mı sorusu oluyor. Eğer sizde bu soruların cevabını merak ediyorsanız teknoloji sayfamız bakabilirsiniz. Tim Cook, Apple için yeni alanlar açmak istiyor ve bu alanda başarılı adımlar atmak istiyor. Yeni pazarlara girmek isteyen Apple her alanda çalışmalar yapmaya devam ediyor.
Özellikle İphone ve tabletlerin satışı için mağazaların önemi oldukça büyük oluyor. Çünkü insanlar her zaman yetkilisinden ürün almayı istiyorlar. Üstelik bu alışveriş teknoloji ürünü oldu mu “görmeden almam” alışkanlığı her insan için geçerli oluyor. Teknolojinin pahalı olduğu bu dünyada oldukça büyük gelişmelerin yaşandığını aktarmak istiyoruz.