Kısmetse Olur evinde sular durulmuyor. İnternete düşen yeni görüntülerde daha önce gösterilmeyen kavgaları gören izleyiciler şoka uğradı. Tekme tokat birbirine giren yarışmacıları güvenlik görevlileri ve yapım ekibi zor ayırıyor.
Kısmetse Olur evinden gelen son haber ise izleyicileri özellikle Emre fanlarını oldukça üzdü. Emre Ubeyli, dün yaşanan çekimde hırsını alamayıp cama yumruk attı. Kolu ve damarları kesilen Ubeyli, hastaneye zor yetiştirildi. Uzun süren ameliyat sonrası hayati tehlikesi bulunmayan Emre’nin elinde hasar kalıp kalmayacağı bilinmiyor. Polisin olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.
Yarışmacılardan Onur Yüksel de Twitter hesabından Emre için dua istedi. Yüksel, Twitter hesabından; ” Arkadaşlar birbirinizle sataşmak yerine sağduyulu olmak ve sakin olmakta yarar var. Şuan bütün evin önem verdiği tek şey EMRE nin iyi olması. Gruplaşma yapıp birbirinize söylediğiniz cümlelerden hiç bir zaman kazanan çıkmadı! Gün birlik olup Emre için dua etme günü!” açıklamasını yaptı.